Toki Yavuz Selim Okulu bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı sabah Ortaöğretim öğrencileri tarafından, öğleden sonra ise İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından kutlama programı yapıldı.

Her iki kutlama Programına Okul Müdürü Bekir Kıyar, Öğretmenler, öğrenciler ve Öğrencilerin velileri ile vatandaşlar katıldı.

Sabah yapılan 23 Nisan kutlama programında; Ortaokul öğrencilerinden Rumeysa Hilal Öner’in günün anlam ve önemine binaen konuşması, Alperen Karacan”Çocuk Bayramı” şiiri, öğrencilerin çuval ve yumurta yarışması, Ayşe Nur Boztaş “23 Nisan” şiiri, öğrencilerin istasyon yarışması, masa ucuna bardak atma yarışması, Talha Saydam “Bizim Bayramımız” şiiri, bardaktan top çıkarma yarışması, Tuğçe Dirican “Hoş geldin 23 Nisan” şiiri, İsabetli şut atma yarışması, Okulda şiir yarışmasında birinci olan öğrenci Ayşegül Boztaş şiirini okudu, halka atma yarışması, balon patlatma yarışması, elma yeme yarışması, sırtta taşıma yarışması, Köroğlu yarışması, Müdür Yrd. Ömer Pektaş’ın sazı eşliğinde Ethem Kaynak’ın müzik programı yapılarak öğrenciler ve öğrenci velileri gönüllerince eğlendiler.

Öğleden sonra 23 Nisan kutlama programında; İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ahmet Veli Aydınbelge, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı, öğrencilerin dans gösterileri, zıp zıp top oyunu yarışması, Dilara Büyüktöke “Bayrak Şiiri, mandal takma oyunu, Hasan Hüseyin Karadeniz “23 Nisan” şiiri, bardakta un içerisindeki topu çıkarma yarışması, cücü şov adlı dans gösterisi, Melike Uslu “23 Nisan” şiiri, çuval yarışı, 1-E sınıfı öğrencilerinden Filiz Alkan ve Dilara Büyüktöke tarafından ezbere “İstiklal Marşının” okunması, kaşıkla yumurta taşıma yarışması, Yağmur Elibol “23 Nisan” şiiri, top sektirme yarışması ile program sona erdi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Her iki Ortaokul ve İlköğretim Okulu Öğrencilerinin hazırlamış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında, Yıl 1920, gün 23 Nisan. Yıllar sonra bugün. Yıl 2013 ve yine 23 Nisan. Bayramların en güzeli; Çocuk Bayramı bugün. Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. Yıldönümü nedeniyle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı programında öğrenciler, öğretmenler ile katılımcılar gönüllerince eğlendiler. Böylesine anlamlı bir günde Öğrencilerin hazırlamış oldukları bu güzel programa emeği geçen Okul Müdürü Bekir Kıyar’ı, Öğretmenleri ve katılımcılara birbirinden güzel konuşma, şiir, müzik, yarışma ve gösterileri sunan öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.