Teşekkür ziyaretine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Ticaret Borsası İlkokul Müdür Yrd. Ümit Sivrikaya, Sınıf Öğretmeni Seçkin Sebahattin Sevensoy, Ticaret Borsası İlkokulu Öğrencileri Ravza Pirencioğlu, Nisa Nur Özlü, Yağmur Ünlü, Galip Yazgan, Rafet Mert Yabir, Cumhuriyet Mh. Muhtarı Cevat Eke, Adalet Mah. Muhtarı Şener Karataş ile basın mensupları katıldı.
Ticaret Borsası İlkokulu Öğrencileri tarafından okul binalarının tadilatı konusunda ki üstün gayretleri ve eğitime verdikleri desteklerden dolayı Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer'e katılımcılar huzurunda çiçek ve mektup takdim ettiler. Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer ise öğrencileri tek tek tebrik ederek öğrencilere hediye takdiminde bulundu.
Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç tarafından yine Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer'e Ticaret Borsası İlkokulu binasının tadilatını yaptırmalarından ve eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Ticaret Borsası İlkokulu Öğrencilerinin Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer'e hitaben yazdıkları mektup okundu ve okunan mektupta şunlar yazılıydı," Okul binamızın tadilatı konusundaki üstün gayretlerinizden dolayı şahsınız, kurumunuz ve çalışma arkadaşlarınıza sonsuz teşekkür ederiz. Kısa süreli okul hayatımıza unutulmaz bir katkı yaptınız. Gerçekleştirdiğiniz bu sosyal sorumluluk projesi bize geleceğimiz için açılan bir kapı oldu. Umutlarımızın tükendiği bir anda bize sonsuza kadar hep sevgiyle hatırlayacağımız bir armağan verdiniz. Bu ilçenin, ülkenin ve dünyanın; sizler gibi iyi yürekli, güzel insanlara ve onların projelerine, hayallerine ihtiyacı var. Görev süreniz boyunca eğitim konusunda sarfettiğiniz her türlü maddi ve manevi gayret karşısında bizlerin de size armağanı, bu ülkeye hayırlı insanlar olmak ve bu ülke için çalışmak olacaktır. Bundan sonra ki iş hayatınız boyunca başarılarının devamını diliyoruz."diyerek mektup son buldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer eğitime verilen desteğin çok kıymetli olduğundan bahsettiler. Nazım Sezer ise eğitime her zaman destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vereceklerini ifade ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret Borsası İlkokulu'nun,  Adalet ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarlarının Ticaret Borsası Başkanlığına yaptıkları ziyaretten şahsının ve yönetim kurulu arkadaşlarının son derece memnun olduklarını ifade ettiler.