İftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr. Cem Zorlu, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Garnizon ve Atış Test Değerlendirme Komutanı Topçu Kıdemli Albay Ali Ayhan Kızıl, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Duran Karagöz, CHP İlçe Başkanı Mustafa Yazgan, Kurum ve Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Oda Başkanları, Banka Müdürleri, Daire Amirleri, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Sezer ve Y.K. Üyeleri, Tic. Borsası Meclis Üyeleri, Ticaret Borsasına kayıtlı üyeler ile diğer davetliler katıldı.

Okur düğün salonunda verilen iftar yemeğine yaklaşık 1000 kişiyi geçen bir katılım olduğu görüldü. İlçe protokolünün tamamının ve AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr. Cem Zorlu’nun katıldığı iftar programında Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Nazım Sezer, Meclis Başkanı Naim Bozu ve Yönetim Kurulu üyeleri misafirleri kapıda karşıladılar.

Başkan Nazım Sezer iftar programında yaptığı kısa konuşmasında “ Ekmeğimizi ve suyumuzu paylaşmak için bugün buradayız. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı, yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin. Birliğimiz ve dirliğimiz bozulmasın, İftar davetimize iştirak eden tüm misafirlerimize şahsım, meclisim, yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum diyen Sezer, Kısaca Ticaret Borsası faaliyetlerinden bahsederek, herkese saygılar sunuyorum”dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr. Cem Zorlu yaptığı kısa konuşmasında “ Böyle bir mübarek Ramazan Ayı içerisinde bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Bizler enerjimizi birbirimizle kavga ederek boşa harcamayalım, enerjimizi Ülkemizin ve ilçemizin ileriye gitmesi için harcayalım. Aynı gemi içerisindeyiz, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmemiz lazım. Karapınar’ın geleceğini çok parlak görüyorum. İyi yerlere geleceğine inancım tamdır. ALLAH birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu içerisinde bulunduğumuz on bir ayın sultanı Ramazan Ayında bol dualar edelim diyen Milletvekili Zorlu herkese saygılar sunuyorum”dedi

Dualar eşliğinde iftar yapıldı ve program çay sohbetleri ile devam etti.