TEMA Vakfı Gönüllü Üyelerinden Pervin Emmiler, Rukiye Erkan, Nazlı Mertcan, Emre Bostanoğlu koordinesinde yapılan yemekli toplantıda bir araya gelen TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumluları ile TEMA Vakfı'na Gönül vermiş üyeler ile buluşarak Kırık Pena adlı Gruptaki sanatçılardan Şafak Aydın, Tugay Taşılent, Emin Cihat'ın çalıp söyledikleri şarkılar ve türküler eşliğinde hem kaynaşma sağlandı ve hem de fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından TEMA Vakfına gönüllü destek veren Konya İli ve İlçelerinden 45 kişiye, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz ATAÇ, Genel Müdür Doç.Dr. Barış Karapınar imzalı '2015-2016 Faaliyet yılında yaşanabilir bir gelecek için sorumluluk üstlenerek TEMA Vakfına gönüllü destek verdiniz. Hep birlikte toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünya yaratmaya bir adım daha yaklaştık. Sizi hep aramızda görmeyi diliyoruz. Saygılarımızla" yazılı teşekkür belgeleri Konya TEMA Vakfı İl Temsilcisi Osman Ermişler tarafından teşekkür edilerek takdim edildi.
TEMA Vakfı İl Temsilcisi Osman Ermişler yaptığı konuşmasında şunları söyledi," TEMA Vakfı olarak sizlerle birlikte erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırmak üzere çalışan gönüllü bir sivil toplum kuruluşudur. Erozyon ve doğal varlıkların korunmasında verilen mücadelenin bir halk hareketi olmasını amaçlayan ve önceliği bu mücadelede gönüllü olacak kişilere ulaşmaya veren Vakfımızın, bugün ülke genelinde 80 İl, 230 İlçe ve 85 Üniversitede gönüllü temsilcileri bulunmaktadır. Varoluş nedenimiz olan yaşama, yani toprağa sahip çıkmak ilkesiyle hareket eden siz gönüllülerimiz, başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıklarımızın korunması amacıyla çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Gönüllü faaliyetlere katılımın artması için; gönüllülüğün tanıtılması ve gönüllü çalışmaların desteklenip, teşvik edilmesinin önemine değinen Ermişler, TEMA Vakfımızın faaliyetlerini destekleyen İlçe Gönüllü Sorumlularımıza, TEMA Vakfı üyelerimize cani gönülden teşekkür ediyorum. Neden? Çünkü hep birlikte toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünya yaratmak için gönüllü hizmetler vermektesiniz ve yeri geldiği zaman cebinizden gönüllü harcamalar yaparak örnek davranış sergileyerek doğaya destek vermektesiniz. "Dedi
05.06.2016 Pazar günü TEMA Gönüllüsü Pervin Emmiler ailesi ile Rukiye Erkan ailesi birlikte İlçe Gönüllü Sorumlularını kendi evlerinde misafir ederek Pazar sabahı ise Kozağaç TEMA Vakfı Ağaçlandırma sahasını gezdirdiler. Pervin Emmiler ve Rukiye Erkan'ın evlerinde bizzat kendilerinin hazırladıkları yiyecekler ile hep birlikte piknik yapıldı.
Karapınar'dan TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu Musa Ceyhan'a desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi. ( M. Ceyhan )