Yaklaşık 500'e yakın İl Temsilci ve İlçe Gönüllü sorumlularının, Mezun Tema ve Genç Tema üyelerinin katılımayla gerçekleştirilen "Saha Koordinasyon Toplantısı" çok verimli geçti. 28 Ağustos tarihinde Özyeğin Üniversitesine giriş yapan temsilciler toplantı salonunda; Yazar Ahmet ÜMİT tarafından 'İnsan, Doğa ve Kültür' ile ilgili konuşmacıyı dinlediler. 
29 Ağustos Perşambe günü TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz ATAÇ tarafından 'Geçmiş ve Gelecek Yıla Bakış' sunumunu yaparak, TEMA Vakfına gönüllü olarak hizmet eden Temsilcilere ve Gönüllü sorumlularına teşekkür belgeleri verildikten sonra Oyuncu Mert FIRAT tarafından 'Gönüllülük ve İhtiyaç Haritası' sunumunu yaptı. TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz ATAÇ tarafından ' Bir Milyon Gönüllü Kampanyası' sunumunu yaptıktan sonra "Yeşerten Örnekler" panelinde konuşmacı olarak Uşak İl Temsilcisi Barış METİN, Muğla Marmaris İlçe Sorumlusu Mehmet KALINSAZ, Bartın Üniversitesi Genç TEMA Melih Emre ERTAN, Kolaylaştırıcı Erzurum İl Temsilcisi Işıl BEDİRHANOĞLU konuşmaları yapıldı ve ardından İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğanay TOLUNAY tarafından "Ormanlar, İklim Değişikliği ve Su konusunda sunum yaptı. TEMA Vakfı Saha ve Gönüllülük Bölüm Başkanı Ayşe YAPICI " 2019-2020 Yılı Saha Faaliyet Raporu hakkında bilgiler verdi. "Savunuculuk Faaliyetleri" panelinde Özlem KATISÖZ tarafından Çevre Politikaları ve Uluslar arası İlişkiler, Enerji Politikaları,Kömür ve Toprak sunumu, Hülya ÇEŞMECİ Altın Madeni ve Doğal Varlıklarımız sunumu, Esra Yazıcı GÖKMEN Kentler ve İklim Eylem Planları, 'Temiz Hava Hakkı' Platformunda Buket ATLI sunumu, Kolaylaştırıcı TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz ATAÇ sunumu yapıldı.
30 Ağustos Cuma günü, TEMA Vakfı Bilim Kurulu Üyesi Dursun YILDIZ tarafından ' Isınma ve Duyurular, Türkiye'nin geleceğinde Su konulu sunumu, Psikolog Yazar Prof.Dr. Üstün DÖKMEN 'Daldan Dala Bütün Dünyaya' konuşmasının ardından "Umut Yeşerten Örnekler" Panelinde TEMA Vakfı Ankara İl Temsilcisi Nevzat ÖZER, Muğla İl Temsilcisi Sergender SEZER, Aydın Kuşadası Türkmen Mahalle Sorumlusu Sibel KOCAMAN, Kolaylaştırıcı Adıyaman İl Temsilcisi Ahmet ÇELİK sunumlarını yaptılar. TEMA Vakfı Projeleri hakkında TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz ATAÇ, Genel Müdür Yardımcıları ve Bölüm Başkanları bilgiler verdiler. Parelel Atölye Çalışmalarından Nehir Havza Yönetimi, Orman ve Kırsal Kalkınma, Saha ve Gönüllülük, İletişim ve Kurumsal İşbirliği, Sıfır Atık, Kaynak geliştirme çalışmaları, Proje Panayırı ve Yılın Fotoğraf oylaması, toplu fotoğraf çekimi, Aynı Türküyü söylemek Tanfer DİNLER ile söyleşi ve sosyal program.
31 Ağustos Cumartesi günü; Isınma ve duyurular, Genel Müdür Yrd. Başak YALVAÇ ÖZÇAĞDAŞ tarafından Gönüllülerle Fark Yaratmak sunumu, "Umut Yeşerten" panelinde Eskişehir İl Temsilcisi Ergun MUTLU, Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir DAĞLI, Amasya Merzifon İlçe Sorumlusu Dr. Kadir ACAR, Sakarya Üniversitesi Genç TEMA Büşra Yaren ŞAHİN, Kolaylaştırıcı Düzce İl Temsilcisi Oğuzhan KENDİRLİ sunumları, Yılın Fotoğrafı ve İnstagram yarışma sonuçları, TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanları A.Nihat GÖKYİĞİT ve Hayrettin KARACA 'dan mesajlar, Parelel Atölye Çalışmalarının ardından TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz ATAÇ tarafından Genel Değerlendirme ve Kapanış, Özyegin Üniversitesinden saat 16.45'de katılımcıların ayrılması ile "TEMA Vakfı Saha Koordinasyon toplantısı başarılı bir şekilde sona erdi.