27 Kasım 2015 Cuma günü 14.30'da Cafe Keyf işletmesinde fakir, yardıma muhtaç, kimsesiz çocukların ve ailelerinin katıldığı bir ortamda çocuklar yaş günlerini kutlayarak gönüllerince eğlendiler.
Yaş günü eğlence programına Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yürekli ve Komiserler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Kaymakamlık Yazı İş.Müdürü Abdullah Altunsoy, Nüfus Müdürü Ramazan Soydaş, Kaymakamlık Makamı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran ve personellerinden Talip Atabek, Mustafa Dikmen, Özkan Yılman, Nazmiye Yakar, diğer misafirler ile basın mensupları katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Sizlerin arasında bulunmaktan dolayı bende çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum diyen Yaka, Siz kıymetli çocuklarımızı ve ailelerini Konya'da ki kelebekler vadisi ile bilim merkezini gezip görmeniz için Konya'ya götürme sözünü veriyorum. Sizlere bu mutlu günü yaşatan İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca'ya ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran ve ekibine teşekkür ediyorum."dedi
Kaymakam Mustafa Karaca ise fakir, yardıma muhtaç, kimsesiz ailelere ve çocuklarına her zaman sahip çıkıyor ve yakından ilgileniyoruz. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Bu günün düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum."dedi

Fakir, yardıma muhtaç, kimsesiz ailelere ve çocuklarına pasta, meşrubat, kuru yemiş ikram edildi. Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Kutlugün Organizasyonu palyoça ekibi çocuklara keyifli dakikalar yaşattı ve birlikte oyunlar oynadılar. Çocuklar yaş günü pastalarını İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve diğer katılımcılarla birlikte keserek neşeli bir gün geçirmelerine vesile oldular. Ayrıca çocuklarla sohbetler edildi ve çocuklar ve çocukların aileleri böylesine bir günde kendilerine verilen değerden dolayı çok mutlu olduklarını ve bazı çocuklar ise ilk defa yaş gününü kutlamaktan dolayı çok sevinçli olduklarını ifade ederek, yetkililere teşekkür ettiler.