İftar Yemeğine, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve temsilcileri, STK Yönetim Kuruluş üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, MHP Konya Milletvekili Adayı Faruk Sonkaya, Muhtarlar, Konya-Karapınar Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet Tartan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Süt Üreticileri Birliği üyeleri, Basın Mensupları ile misafirler katıldı.

İftar programına gelen üyeler ile vatandaşlar Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet Tartan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanarak hoş geldiniz diyerek, iftar programına katılmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Akşam ezanının okunmasının ardından yapılan dualarla iftarlar yapıldı. Misafirlere yöresel yemeklerimizden Çorba, Bamya, yaprak sarması, etli pilav, hoşaf ve çay ikram edildi. Yemek duasının ardından;

Karapınar Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet Tartan iftardan sonra yaptığı konuşmasında “ Konya-Karapınar Süt Üreticiler Birliğimizin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve hepinize en derin saygılarımı sunuyorum diyen Tartan, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayının manevi havasını teneffüs etmek için burada iftar programına hep birlikte katılarak ve sizlerle birlikte iftar yapmaktan mutlu olduğumu belirtiyor ve tekrar iftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi

İftar programına katılan üyeler ve misafirler, düzenlenen iftar programından ve verilen hizmetten çok memnun kaldıklarını ve hep bir arada oruçlarını açıp, sohbetler yapma imkânı bulduklarını ifade ettiler.