Kermes açılışına Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karapınar İlçe Başkanı Faruk Sonkaya, Karapınar İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk ile vakıf üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kermes açılışında konuşan Karapınar Sultaniye Gönülbağı Derneği Başkanı Mahir Yeşilyurt, dernekte yapmış oldukları faaliyetlerden bahsederek, ‘’ Artık geleneksel hale getirdiğimiz, ihtiyaç sahibi ailelerin ve öğrencilerin yararına her yıl düzenlediğimiz kermesimizi bu yıl da sizlerin katılımlarıyla açtık.  Dernek adına yürüttüğümüz çok sayıdaki yardım faaliyetimiz bu kermeslerle elde edilen gelirlerle daha çok aileye ve öğrenci kardeşimize ulaşacaktır. Daha çok kişiye ulaşmak için dernek adına bu tarz faaliyetlerimiz devam edecektir. Kermesimize katılan, bizlere destek olan ve yardımda bulunan herkese teşekkür ederiz “ dedi.

Karapınar Müftüsü Kadir Demirlenk’in yaptığı duayla kurdele kesilerek açılan kermes, misafirlerin, dernek üyeleri tarafından hazırlanan yöresel yiyecekler, el ürünlerini, çeyiz ve kıyafetler stantlarını gezmesiyle sona erdi.