Kutlama programına Okul Müdürü Yurdaer Tezcan, Sultaniye Anaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Müftüoğlu, Başk. Yrd. Nevzat Soran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Öğretmenler, Öğrenciler, öğrenci velileri, kostüm yarışı jüri üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programa geçildi.

Okul Müdürü Yurdaer Tezcan programın açılış konuşmasında “ Sultaniye Anaokulu olarak çocuklarımızla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içerisinde kutlamaktayız. Çocuklarımıza milli duygularımızı aşılamak ve bilinçli nesiller yetiştirmektir. Ayrıca velilerimizin öğrencilerimiz için el emekleriyle hazırlamış oldukları kostümleri öğrencilere giydirerek kostüm yarışını düzenledik. Düzenlediğimiz kostüm yarışında bütün öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı ödüller vereceğiz. Bayramınız kutlu olsun”dedi

Sultaniye Anaokulu Öğretmenleri Berrin Başbuğu, Hacer Pala, Selma Alan, Ravza Koçak, Zehra Sonkaya, Nadire Baydeniz eşliğinde öğrencileri tarafından “ Kelebekler sınıfı kelebek rondu, Uçan Balonlar sınıfının 23 Nisan Şiiri, minik eller sınıfının renkler şarkısı, papatyalar sınıfının canlandırma gösterisi, bürücükler sınıfının dik dur dik dur kardeşim gösterisi, çocuklar arasında balonla dans ve su taşıma, sandalye yarışmaları yapılmasından sonra kostüm yarışına geçildi. Umut Kara, Seval Yaman, Ayten Mert, Bahri Müftüoğlu, Nevzat Soran, Musa Ceyhan’dan oluşan Jüri üyelerince 58 öğrencinin katıldığı kostüm yarışması değerlendirilmiş olup buna göre birinciliği Kayra Uyar, İkinciliği Ceren Dirican, Üçüncülüğü Esra Aldanmaz kazanarak plaketle ödüllendirildiler. Program sona erdi.

Yeşilpınar Gazetesi olarak böylesine güzel ve anlamlı programı hazırlayan, emek veren ve emeği geçen okul müdürü, öğretmen, öğrencileri ve öğrenci velilerini kutluyoruz.