Meke Küçük Sanayi Stesi Yapı Koop. Başkaı Muharrem Güngör açılış konuşmasında," Meke Sanayi Stesi Yapı Koop. değerli üyeleri ve yönetim kurulu üyelerim, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Bakanlık Temsilcilerim, yeni sanayi stesi yapı kooperatifinin geçmiş dönemde görev yapmış değerli başkanı Mehmet Işıklı ve sanayimizin değerli büyükleri ve basın mensupları Kooperatifimizin Olağanüstü Genel Kurul toplantımıza hoş gldiniz, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Elazığ ve Malatyada olan depremden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'dan rahmet diliyor, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Değerli katılımcılar kooperatifimizin sosyal sorumluluk kapsamında 2018 yılının Mart ayında Suriye-Afrinde askerlerimize moral vermek ve destek mahiyetinde Powerbank bere, çorap gibi malzemeler için kampanya başlattık. Bütün Karapınar seferber oldu ve bu bağlamda Elazığ ve Malatya da ki deprem zedelere acil yardım kampanyasını kooperatif olarak biz başlatalım ve bu sürece desteklerinizi bekler Kaymakam beyle görüşüp resmi boyutunu başlatmak istiyoruz. Değerli katılımcılar toplantımıza katılımlarınızdan dolayı yönetim kurulum ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum."dedi
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan alınacak kredi için ek aidat toplanması hususunda genel kurul üyelrine açıklamalar yapıldı ve görüşülerek ek aidat alınması oy birliği ile kabul edildi.
Ortaklıktan ayrılan ortakların kooperatife kalan hisselerinin tekrar ortak alımında alınacak ek katılım bedelleri konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Denetim Kurulu üyelerine aylık ödenmesi gereken maaşlarının görüşülerek aylık 1000 TL ödenmesi oy birliği ile kabul edildi.
Dilekler ve kapanıştan sonra, Yeni Sanayi Stesi Yapı Kooperatifinin geçmiş dönemde görev yapmış Başkanı Mehmet Işıklı'ya ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış sanayi büyüklerine teşekkür plaketleri takdim edilerek toplantı sona erdi.