Toplantıya Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Hasan Büyükdede, Sanayi Bölgeleri Genel Müdür V. Soner Erkek, Sanayi Bölgeleri Sanayi ve Teknoloji Konya İl Müdürü Vehbi Konarılı, ve SS Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Muharrem Güngör katıldı.

Toplantıda yüzde 50’si tamamlanan S.S Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi’nde gelinen son durumunu ve iş bitirme ihalesi üzerine konuşuldu. İhalenin 4 Mart tarihinde yapılacağı bildirildi. S.S Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi’nin en kısa sürede tamamlanması temennilerinde bulunuldu.

SS Karapınar Meke Küçük Sanayi sitesi Yapı kooperatifi Başkanı Muharrem Güngör; ‘’Karapınarımız;

500 bin m² alan üzerine kurulu, 67 bin m² kapalı, 87 bin m² açık kullanım alanlı, 171 işyerine, 4 bin m²’ye kurulu sosyal donatılara, 8 bin m² yeşil alana sahip örnek bir sanayi sitesine kavuşacak.

4 mart’da yapılacak ihaleye Karapınar da faaliyet gösteren ve Sanayi  ve Teknoloji Bakanlığının kriterlerine uyan müteahhit esnaflarımızın İhaleye katılmaları önem  arz etmektedir.

 Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank Beye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Beye, Konya Milletvekilimiz Sayın Halil Etyemez Beye,  İlçe Kaymakamımıza Oğuz Cem Murat’a,  Genel Müdürümüz Sayın Soner Erkek Beye,  Daire Başkanımız Sayın Caner Kocoglu Beye ve Bakanlık personelimize, Konya Sanayi İl Müdürümüz Sayın Vehbi Konarili Beye,  Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yaka Beye, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Zengin Beye,  Karapınar Yerel Basınımız Emeği Geçen tüm mühendislerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Konya sanayimize, Karapınar sanayimize ve Karapınar esnafımıza hayırlı uğurlu olsun’’  dedi.