Yükseliş caminde yapılan Mevlid-i Şerif proğramına, 75. Yıl İlkokulu Müdürü Ahmet Metiner ve 75. Yıl İlk/Ortaokul Öğrencileri ile İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Yükseliş Cami İmam-Hatibi Abdulkadir Türkarslan katıldı.
Yükseliş Cami İmam-Hatibi Abdulkadir Türkarslan ve 75. Yıl Ortakul öğrencisi İhsan Navruz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ardından İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden İbrahim Okumuş,Ahmet Ersin Keskin, İbrahim Ethem Kaynak tarafından Mevlid-i Şerif okunarak, ilahiler söylendi.
Yükseliş Camii İmam-Hatibi Abdulkadir Türkarslan tarafından dua edilerek, mevlid-i şerif programına katılanlarla birlikte trafik kazasında hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Fatma Türkmen'e dualar edildi.
Sınıf öğretmeni Fatma Türkmen'in öğrencilerinden Mücahit Erdem, Halil İnce, Yunus Karagözlü, Faik Merdane, Arda Karakaya, Miray Tekincan, Rümeysa Merdane, Şakir Özdamar, Salih Canbulat ve diğer öğrenciler, öğretmenlerinin kaza neticesinde hayatını kaybetmesine çok üzüldüklerini,  çok iyi bir öğretmen olduğunu, annemiz kadar çok seviyorduk. Yükseliş Camiinde öğretmenimizin ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif ve edilen duaların Allah tarafından kabul edilmesini arzu ediyoruz. Allahım hiçbir öğretmenimize kaza bela göstermesin"dediler