Karapınar’daki 12. sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerin üniversite ve bölümleri tanıması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla KTO Karatay Üniversitesine; Karapınar Ticaret Borsası Başkanlığının katkılarıyla gezi düzenlendi.

Düzenlenen üniversite gezisi kapsamında Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi bölümleri ile kampüs turu yapıldı. Bu fakültelerde bulunan öğretim üyeleri tarafından bölümler ile ilgili öğrencilere bilgiler verildi. Öğrenciler kendileri için düzenlenen mühendislik fakültesindeki "Geleceğin Meslekleri" konulu seminere de katıldılar.

Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi Müdürü Ünal Cesur “Öğrencilerimizin üniversite hazırlık sürecinde motive edici bir etkinlik oldu, başta KTO Karatay Üniversitesi Tanıtım Ofisine,öğrencilerimiz için zaman ayıran değerli akademisyenlerimize, öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize ve araç desteği veren Karapınar Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Ahmet ULUSOY ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz” dedi.