Sultan Selim Camiinde Perşembeyi Cumaya bağlayan gecede, Yatsı namazından önce tüm şehitlerimize Mevlid-i Şerif okutuldu.

Sultan Selim Camiinde okunan Mevlid-i Şerife şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Sultan Selim Camii müezzini Fikret Dilek tarafından Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra, Hacı Ömerli Camii İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından hem Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, Ardından Sultan Selim Camii İmam-Hatibi Vehbi Aydınlı eşliğinde camii cemaatı tarafından şehitlerimize, devletimize, milletimize, birlik beraberliğimizin bozulmaması için dualar edildi.

Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından, Mevlid-i Şerif ve yatsı namazına gelen vatandaşlara şeker ve gülsuyu ikram edildi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Tüm Şehitlerimiz için Mevlid okutulmasına vesile olanlara, Mevlid-i Şerif, Kur’an-ı Kerim okuyan ve dualar eden din görevlilerimize ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Dünyada Sulh” parolası gereği dünya barışının temeli için ve masum insanların katledilmelerini önlemek uğruna Türk Milletinin şanlı tarihi, gurur veren her zaman övünülecek eşsiz destan ve zaferlerle doludur. Bugün 2000’li yılların güçlü ve saygın Türkiye’sinin temelinde bu şanlı mücadele ve sonrasında kazanılan zaferler yatmaktadır.

Türk Vatanı ve Milletinin ebedi varlığını ve bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla, ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran Gazilerimizin, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara sahip çıkmak ve saygılı olmak, şehitlerimizin ardından dualar etmek, Milletimizin tarihine ve mazisine olan bağlılığın bir ifadesidir. Bize vatanımızı kazandıranlar, bizlerin işlerimizde, evlerimizde rahat etmesini sağlayan Şehitlerimiz ve Gazilerimizdir. Onun için onlara ebediyen minnet ve şükran borçluyuz.

Şehitlik ve Gazilik, inancımızda manevi rütbelerin en yücesidir. Vatanımızın, Milletimizin, Devletimizin, Bayrağımızın varlığını dolayısıyla, İstiklal ve Hürriyetimizi, Milletçe namus ve şerefimizle yaşıyor olmamızı Şehit ve Gazilerimize borçluyuz.

Cenab-ı Allah, Vatanımızı, Milletimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi korusun.