Aziz şehitlerimizin ruhuna Hacı Ömerli Camii İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, Hacı İsa Camii İmam-Hatibi Ali Osman Gürbüz, Yeşilyurt Salur Camii İmam-Hatibi A. Hakan Tosun tarafından ilahiler söylendi. Mevlid-i Şerif okundu, tekbir, tesbih, tehlil ve salat-u selamlar, sonra vatan savunmasında görevleri başında canlarını cennet vatan için feda eden kahraman Türk polisleri, ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna canlarını siper eden 15 Temmuz şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin ruhuna dualar gönderildi Duygulu anlar yaşanmasına vesile oldu.
Mevlid-i Şerif programının sununda İlçe Müftümüz Kadir Demirlenk tarafından şehitlerimizin ruh-u manevi şahaneleri anısına camii cemaati ile birlikte çok güzel ve anlamlı dualar yapıldı. Eller yapılan duaya âmin için semaya iştiyakla kalktı.
İlçe Emniyet Müdürü Murat Öz, Ülkemizin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve istikbali için mücadele ederken vatanımız için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum"dedi
İkindi namazı girişinde polislerimiz tarafından camiye gelenlere çeşitli ikramlarda bulundular.
Okunan Mevlid-i Şerif programına protokol üyelerimiz,şehit aileleri, gazilerimiz, polislerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.