Şehit Yakınları ve Gazilere verilen yemek programına, İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca, Garnizon Komutan V. Topçu Yüzbaşı Ali Öz, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, Şehit Aileleri, Gaziler, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yürekli, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öz, Polis Merkez Amiri Komiser Mümin Özev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Malmüdürü Zeki Kabdan, Nüfus Müdürü Ramazan Soytaş, Tapu Sicil Müdürü Eyüp Manav, Kadastro Müdürü Namık Öztürk,, Belediye Meclis Üyeleri, S.Y.D.V. Mütevelli Heyeti Üyelerinden Metin Türkoğlu, Basın Mensupları katıldı.
Kaymakam Mustafa Karaca, Garnizon Komutan V. Topçu Yüzbaşı Ali Öz, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve diğer katılımcılar 19 Eylül Gaziler gününü münasebetiyle Gazilerimizin gününü kutladılar. Gaziler ve Şehit Yakınları ile sohbetlerde bulundular.
Şehit yakınları ile gazilerimiz, verilen yemek programından dolayı İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca ve diğer yetkililere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Yemek ikramı başarılı bir şekilde sona erdi.