18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferinin 97’nci Yıl Dönümü anma programı kapsamında şehitlerimiz ve gazilerimiz unutulmadı.

İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Özcan şehit yakınlarını ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ettiler.

İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım “ Türk’ün tarihi unutulmaz şanlı günlerle doludur. Böyle şanlı günler tek başına bir destan ve tek başına bir milletin tarihinde dönüm noktasıdırlar. Milletimizin kaderini tayin eden en önemli dönüm noktası da bağımsız Türkiye’nin başlangıcı sayılan 18 Mart Şehitleri anma ve Çanakkale Zaferidir. Bu zafer, adeta son nefesini vermekte olan İmparatorluğun içerisinden çıkan ve tarihi boyunca esareti kabul etmemiş bir milletin yeni bir devlet kurmasına kadar uzanan dirilişin başlangıcı, aynı zamanda azim ve kararlılığın tarihte yerini almış şerefli bir hatırasıdır.

276 kiloluk mermiyi yüklenen Koca Seyidiyle, düşmanın kalbini delen Nusret Mayın Gemisiyle, vatan toprağını kanıyla sulayan ve tarihe sığmayan 250 bini geçen şehidiyle bir kahramanlık numunesidir. Çanakkale Zaferi. İşte bu önemli günde Şehitlerimizi anma ve Çanakkale Zaferini kutlama programı içerisinde Şehit yakınlarını ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek gönüllerini alarak dertlerini dinledik ve bu ziyaretimizden Şehit yakınları olsun, gazilerimiz olsun çok memnun kaldılar”dedi

Şehit yakınları ve gazilerimiz İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Özcan’ın evlerimize kadar gelerek bizleri ziyaret etmelerinden son derece memnun olduk. Teşekkür ediyoruz”dediler