İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım’ın Eşi Aysel Yıldırım, Garnizon Komutanı Topçu Albay Oğuz Osman Cantürk’ün Eşi Yasemin Cantürk, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın Eşi Saniye Yaka, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran ve SYDV Memuru Talip Atabek, Şehit ve Gazi Ailelerini evlerinde birlikte ziyaret ettiler.

Kaymakam Ramazan Yıldırım’ın Eşi Aysel Yıldırım şunları söyledi.” Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk Milleti işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millettir. Bu nedenle tarihinde bu uğurda çok savaş yapmış ve birçok birbirinden kıymetli insanımız Cennet Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, hür ve bağımsızlığı için, bizlerin rahat bir şekilde yaşamlarımızı sürdürebilmemiz için şehit ve gazi olmuşlardır.

Dün olduğu gibi bugünde düşmanlarımız gerek içten, gerekse dıştan aziz vatanımızı parçalamaya, bağımsızlığımızı yok etmeye çalışmaktadırlar. Dış düşmanlara ve onların içerisindeki işbirlikçilerine karşı şerefle vatanını korumuş, mücadele ederek göğsünü siper etmiş, şehit ve gazi olmuş tüm şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. Onlara ne yapsak azdır. Bizler her zaman onların yanındayız. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü münasebetiyle bu anlamlı ziyareti gerçekleştirerek, şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğumuzu ve bu güzel ailelerimizle sohbet ederek varsa sıkıntıları yardımcı olmak istedik. Şehit ve Gazi Aileleri bu ziyaretimizden ziyadesiyle memnun olduklarını belirttiler.”dedi

Şehit ve Gazi Aileleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, böylesine anlamlı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma gününün bir gün öncesinde bizleri ziyaret etmelerinden dolayı ziyaretçi kardeşlerimiz Aysel Yıldırım’a, Yasemin Cantürk’e, Saniye Yaka’ya, Hatice Soran, Talip Atabek ve diğer ziyaretçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.”dediler ( Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaretine Yeşilpınar Gazetesi Muhabiri Musa Ceyhan'da Eşlik Etti. )