Protokol üyelerinin, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer ve personeli ile çok sayıda vatandaşların katıldığı mevlit programı, Karapınar Merkez Sultan Selim Camii’nde 08.04.2016 tarihinde Cuma namazından önce gerçekleştirildi.

Sultan Selim Camii İmam-Hatibi Musa Kazım Mutlusoy ve Müezzin Fikret Dilek tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, Hatmi şerifler okunarak İlçe Müftüsü tarafından ülkemizin birliği ve dirliği ile şehitlik mertebesi konularında vatandaşlarımıza çok güzel vaazı nasihatlerde bulunarak camii cemaatı ile birlikte ülkemizin selameti için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerimize dualar edildi. Cami çıkışında emniyet mensupları vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram ettiler.
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer, Türk Polis Teşkilatımızın 171’nci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle görevleri başında şehit düşen meslekdaşlarımıza Mevlid-i Şerif Okuttuk. Allah kabul etsin diyen Yurdaer, Biz vatandaşlarımızla el ele ve beraberiz. Biz büyük bir aileyiz. Görev aldığımız her yerde olduğu gibi Karapınar’da İlçemizin asayişi, halkımızın can ve mal güvenliği yönünden ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden 7/24 saat elimizden gelen her türlü gayreti göstermekteyiz.”dedi