Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Topçu Kıdemli Albay Ali Ayhan Kızıl, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Meydan, Emniyet Müdür Yrd. Erdem Torlak, Asayiş şube sorumlusu Komiser Niyazi Günel’den oluşan heyet ilçede bulunan şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

 

Kaymakam Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, '' Şehit aileleri bizlerin baş tacıdır. Kapımız onlara her zaman açık. Onların sorunlarını dinlemek ve yardımcı olmak bizlerin görevidir. Her karışı şehit kanlarıyla sulanan bu vatan bize şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Eğer biz bugün rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Devletimiz şehit ailelerimize sahip çıkmaktadır. Bizlerde her zaman ailelerimizin yanındayız.'' dedi.

Şehit aileleri de yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını ve İlçe Kaymakamına, Garnizon Komutanına, Belediye Başkanına ve İlçe Emniyet Müdürüne, Müdür Yardımcısına, Komiser’e teşekkür ettiler.