lü daha sonra da fiziksel şiddete maruz kalmışlardır. Ambulansımız trafik ışıklarında beklerken araçlarından inerek Ambulans şoförümüzü darp edip, ellerinde bulunan bira şişesini fırlatarak Şoförümüzün burnunu kırmışlardır.

                 Sağlıkta şiddet uygulayan kişileri KINIYORUZ..

                 Şiddet nedeni ne olursa olsun kime karşı yapılırsa yapılsın kabul edilemez. Hele de insan sağlığının korunması ve hayatın devamlılığı için zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile görevini ifa eden sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu tür eylemlerden üzüntü duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bugün Sağlık çalışanlarına karşı yapılmış  şiddet, aslında hastalarımıza, sağlığımıza ve toplumumuza  yönelik  yapılmış bir şiddettir. 

               Her koşulda görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bizler Sağlık çalışanları olarak  gece gündüz demeden her türlü sağlık sorununuzda yanınızda olmaya, sizlere en iyi şekilde  hizmet vermeye devam edeceğiz.

               SÖZEL VE FİZİKSEL ŞİDDET GÖREN PERSONELLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUZ. SAĞLIKTA BU TÜR ŞİDDET OLAYLARININ TEKRAR YAŞANMAMASI VE BUNA SEBEP OLAN KİŞİLERİN CEZALANDIRILMASI   İÇİN  KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIMIZI BELİRTİRİZ.
Dr.Eser ŞENKUL
Hastane Yöneticisi