16 Temmuz Çarşamba günü Karapınar Belediye Düğün Salonunda  gerçekleşen İftar programına Konya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hasan ÖZNAVRUZ, Konya Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr.Ahmet ERGİN, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz.Dr.Mustafa PARLAYICI , Karapınar İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ahmet TAŞDEMİR, Karapınar Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Eser ŞENKUL , Ereğli Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr. Meriç Çağrı AĞIR ve çok sayıda sağlık çalışanı ile aileleri katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanımız Mehmet YAKA halkımızın  sağlığı için gece gündüz demeden gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın Ramazan Ayı’nı tebrik ederek Sağlık çalışanları ile aynı iftar sofrasında olmaktan mutluluk duyduğu belirtti.

Karapınar Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Eser ŞENKUL da yaptığı konuşmada iftar programına katılımın beklenenin üzerinde olmasından dolayı mutlu olduğunu, Karapınarımızın sağlık çalışanlarını aynı çatı altında buluşturan, kendiside bir sağlık mensubu olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YAKAya şükranlarını sundu. Dr. ŞENKUL;  bu tür programların her yıl tekrarlanması ve gelenek haline gelmesi temennilerinde bulunarak, programa gelen ve kendilerini yalnız bırakmayan  tüm  sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.