İşe başvuru sayısının alınacak kişi sayısından fazla olması nedeniyle katılımcı seçimi kura ile noter huzurunda 08.10.2013 tarihinde saat 16.00’da Karapınar Kız Teknik Meslek Lisesi çok amaçlı salonunda yapıldı.

Katılımcı seçiminde, Noter Vekili İsmet Ali Kocaerkek, İş Kur Temsilcisi Âdem Tekkaymaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami Sağdıç, İlçe Milli Eğitim Md.lüğünde Memur İsmet Barutçu bulundu.

21.10.2013 tarihinde işe başlayıp, 30.06.2014 tarihinde sona erecek olan hizmetli alımında 51  kişilik başvuru içerisinden Noter huzurunda yapılan çekilişle 15 Asil ve 8 yedek belirlenmiştir.

Resmi okullarda hizmetli olarak çalıştırılacak olan ve Noter huzurunda yapılan çekilişte 15 asil liste şu isimlerden oluştu; Ali Yükselol, Nuriye Güner, Muhammet Emin Yaka, Gülçin Çakal, Ali Kaşdemir, Bekir Sayar, Şener Aydemir, Oktay Birer, Bekir Çakmak, Cevdet Öğüt, Kamil Nayır, Musa Ünver; İdris Ünal, Şamil Özay, Osman Gündüz.

Yedek 8 Kişilik Liste ise ; İsmail Akyıldız, Hamza Yalçın, Mahmut Doğan, Osman Karakul, İzzet Bilici, Galip Bozdağ, İsmail Akkul, Kadir Ocakcı olarak belirlendi.