Bayramlaşmaya İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Yaka,Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy, Garnizon Komutanlığını Temsilen Topçu Kd. Bçvş. Hikmet Serdar Özkaracahisar  Karapınar Aydoğanlar MYO Müdür V. Murat Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Özcan, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Meydan, Daire Amirleri, Banka Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Şehit Aileleri, gaziler ile vatandaşlar katıldı. 
      Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Karapınar Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programında, bayramların toplum olarak insanları birbirine yaklaştıran ve dayanışmayı artıran özel günler olduğunu söyledi. Yıldırım, "Bayramlar sevincimizin arttığı, sevgi ve hoşgörünün kendisini gösterdiği günlerdir. Her günümüzün bayram coşkusu içerisinde geçmesini diliyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın diyen Kaymakam Yıldırım, Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, hoşgörü, kardeşlik bağlarının arttığı ve milletimizi birbirine bağlayan önemli günler olduğunu" söyledi. 
Bugün seçkin bir zaman. Ramazan Bayramı, Bayramlar aynı dinin, aynı inancın müntesipleri olarak biz Müslümanların kalplerini yumuşatan, yüreklerini birleştiren, vicdanlarını temizleyen, kardeşliğini pekiştiren, münasebetlerini olgunlaştıran ilahi vesilelerdir. Bayramların özel günler olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise," Bu günlerde güzellikler hatırlanır. Hastalar, yetimler, öksüzler büyükler ziyaret edilir. Toplumsal değerlerin hatırlandığı ve yaşanabilecek güzelliklerin ortaya konulduğu bayramlar bizleri birbirimize daha da yaklaştırıyor. Filistinde, gazzede ve diğer bazı Müslüman ülkelerde yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüz. Etnik ayrımcılık sebebiyle dünyayı kasıp kavuran ülkelerini yaşanılmaz hale getiren, çoluk çocuk demeden öldüren unsurların, aç ve yoksul bırakan azgın milletlerin mutlaka bir gün mağlup olup haklarını gasp ettiği mağdur ve mazlum insanlara karşı hesap vereceklerdir. Lanetli İsraili kınıyorum"dedi
Bayramlaşma
 Protokol üyeleri daha sonra şehit ailelerini ziyaret ettiler.