Bayramlaşma programı Ramazan Bayramının birinci günü Belediye düğün salonunda saat 11.30’da başladı.

Bayramlaşma programına Kaymakam Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Atış Test ve Değerlendirme Grup Komutanı ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Ali Ayhan Kızıl, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Meydan, tüm kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, oda başkanları, Siyesi Parti Başkanları, Şehit ailelerinin yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında pasta ve meşrubat ikram edildi.

İlçemiz Kaymakamı Ramazan Yıldırım katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında “ Dini Bayramımız Ramazan Bayramında sizlerle bayramlaşma programında bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Onca gün oruç tuttuktan sonra neşenin, sevincin, huzurun, barış ve sevginin doruğa ulaştığı Ramazan Bayramı hepimize, ülkemize, ilçemize güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Hepinizin Ramazan Bayramını kutlarken, Bayram sevincini ve coşkusunu içimizde hissedelim. Onun güzelliğini gönüllerden gönüllere, evlerden evlere, şehirlerden şehirlere, ülkelerden ülkelere taşıyalım. Sevincimiz yeni sevinçlerin toprağı olsun. Dünyanın dört bir yanındaki acılara teselliler sunsun bu mübarek Ramazan Bayramımız”dedi

Bayramlaşma programından sonra Karapınar Devlet Hastanesi katılımcılar tarafından birlikte ziyaret edilerek bayramlaşma programı iyi dileklerle sona erdi.