Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alp Önder Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Rektörlük Özel Kalem Müdürü Oktay Coşkun ile birlikte Karapınar'a gelen Rektör Prof. Dr. Gökbel'in ziyaretinde, Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı, (SÜ) Karapınar Aydoğanlar MYO Öğretim Üyeleri de yer aldı.

Okul Müdürü Prof. Dr. Yıldız, okul hakkında bilgi verirken, "Okulumuzda verdiğimiz eğitim ile başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Programlarımızdan mezun olan öğrencilerimiz kendilerine kolaylıkla iş bulabilmektedir. Okulumuzun daha iyi durumlara gelmesi için Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ve Sivil Tolum Kuruluş Başkanları ile el ele çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise yüksekokullar arasında ilk defa Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'na gittiğini belirterek, "SÜ, her geçen gün kendisini geliştiren bir üniversite konumundadır. Üniversite hayatı öğrencilerin unutamadığı bir dönemdir. Yeni eğitim yılında öğrencilere ve öğretim görevlilerine başarılar diliyorum" dedi.

Gökbel, okulun laboratuarlarını gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve Gıda Kontrol ve Analiz Bölümü 2.nci sınıf öğrencisi okulun fiziki durumunun ve laboratuarıyla ile ilgili eksikliklerin tamamlanmasını dile getirdi.

Rektör Gökbel'e Okul Müdürü Prof. Dr. Yıldız tarafından el dokuması Karapınar halısı hediye edildi.