Karapınar Pancar Bölge Şef yardımcısı İbrahim Polat, “Bölgemize bağlı 23 köyün Pancar üreticisi 2510 çiftçimize ton başına 10 TL ikinci sulama avansı olarak 3.401.000 TL Karapınar Halk Bankası Şubesi tarafından 16-17 Ağustos Perşembe ve Cuma günü ödeneceği, Bu yapılan ödemenin de Ramazan Bayramı öncesinde yapılması sevindiricidir. Ayrıca sözleşme gereği söküm avanslarının da yaklaşık iki ay sonra yani Ekim ayında ödeneceğini, Ramazan bayramı sonrasında pancar üreticilerimize aynı avans olarak da şeker dağıtımının yapılacağını” söyledi.

Pancar üreticilerinden Yeni kuyu Muhtarı İsmail Varol “ Ereğli Şeker Fabrikası, Karapınar Pancar Bölge Şefliği tarafından bölgemizde bulunan 2510 şeker pancarı üreticisini ikinci sulama avansı vererek Ramazan Bayramı öncesi sevindirmesi çok iyi oldu. Karapınar Pancar Bölge Şefliği çalışanlarından son derece memnun olduklarını söyledi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Ereğli Şeker Fabrikası, Karapınar Pancar Bölge Şefliğinde çalışan şef, şef yardımcısı, memur ve diğer elamanların mesai mevhumu gözetmeksizin canla başla çalışarak çiftçilerimize hizmet ederek memnun etmelerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.