İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan sözleşme gereği, Toplum yararına program kapsamında İlçemize bağlı resmi okullarda hizmetli alımı ile Özel Güvenlik görevlisi alımı 2 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu sosyal faaliyetler salonunda Noter çekilişi ile belirlendi.

İlçemize bağlı resmi okullarda çalıştırılmak üzere hizmetli alımı ile Özel Güvenlik görevlisi Noter çekilişine; Noter V. İsmet Ali Kocaerkek, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Uysal, Şube Müdürü İbrahim Önal, Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi Müdürü Osman Emre Özfarfar ve personeli Taner Günay ile Okullara hizmetli ve Özel Güvenlikçi olarak çalışmak üzere başvuran şahıslar katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Mustafa Uysal ve Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi Müdürü Osman Emre Özfarfar noter çekilişinden önce “Toplum Yararına Çalışma Programına Başvurusu Geçersiz Sayılacak hizmetli ve özel güvenlik görevlisi ile ilgili madde madde açıklamalarda bulunuldu, müracaat eden şahıslardan gelen sorular yetkililerce tek tek ve anlaşılır bir şekilde cevaplandırılarak noter çekilişine geçildi.

Noter huzurunda yapılan çekilişte 467 hizmetli başvuru sahibi arasından 42 asil hizmetli ile 61özel güvenlik görevlisi başvuru içerisinden 17 asil özel güvenlik görevlisi belirlendi ve noter çekilişinde ismi çıkmayanlar ise yedekler listesinde kaldılar.