7 kadın ve bir erkekken oluşan Kooperatifte Özlem Çelik,Kerem Öztürk,Büşra Erdem,Döndü Güney,Asuman Güney,Hayriye Uğurlu,Cennet Dönmez ve Cemile Alan yer alıyor.

Kooperatif kurulması ile faaliyet başlayan Kooperatif başkanı Özlem Çelik, Kooperatifimizin güçlenlendirilmesi , kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, ekonomik ve sosyal hayata etkin katılımı konularında ilerlemek istiyoruz. Dedi.

Çelik,Karacadağ bölgesinde kendi şartları ile emeklerini ekonomik anlamda değerlendirerek faaliyetlerde bulunmak amacındayız.Hem bölgemizde yaşayan köylülerimizin hem de geniş bir bölgeye örnek olacak ekonomik yönden gelişimi sağlayacağımıza inanıyorum.Kooperatifimiz tarımsal üretiminde artmasına katkı yapacaktır. Kırsal alanda yaşayan sosyal ve ekonomik bakımdan dezavantajlı olan kadınlarımızın üretimi,yenilik ve girişimcilik yönünden bilgilerini artacağını düşünüyoruz. Kadınlarımızın bu bilgi ve becerilerini değerlendirerek düzenli ve sürekli gelir getirici faaliyet alanları oluşacaktır. Kadınlarımız sosyal ve ekonomik anlamda aktif olarak kırsaldan kente göçlerin önüne geçmeyi hedefliiyoruz Kooperatifimizde Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak görev yapan Kerem Öztürk’te başkan yardımcısı olarak SÜ tarafından görevlendirilmiştir.Çalışmalarımızda profesyonel ve bilimsel bir yol izleyeceğiz. .Kooperatifimiz kadınların Anadolu’da neler yapabileceğini göstermek adına da önemlidir. Kooperatifin kurulmasından tescil edilmesine kadar desteklerini esirgemeyen Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak ile destek olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.