Tanışma, dayanışma ve kaynaşma yemeğinde konuşan Karapınar Muhtarlar Dernek Başkanı Fahri Sağlık şunları söyledi “ Saygı değer muhtarlarım, kıymetli basın mensupları sevgi ve saygıyla hepinizi selamlıyorum.

30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı muhtarlarımız yeni seçildi, daha önce görev yapan muhtarlarımızdan bazıları da yeniden seçilmiş bulunmaktadır. Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanlığı yönetim kurulu olarak, yeni seçilen, daha önce muhtarlık yapıp tekrar seçilen muhtarlarımızla bir araya gelerek birbirleriyle tanışma, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla yemekli bir toplantı düzenlemiş bulunmaktayız. Bu vermiş olduğumuz yemeği katılımlarınızdan ve bizleri onure etmenizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına hepinize teşekkür eder, saygılar sunuyorum.

Mahalle sakinlerinin gönüllü katılımıyla ortak ihtiyaçları belirlemek, mahallenin yaşam kalitesini geliştirmek, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerini yürütmek, mahalle ile ilgili konularda görüş bildirmek, diğer kurumlarla iş birliği yapmak ve kanunlarla verilen diğer görevleri yapmakla yükümlü olan kimseye muhtar deniyor. Bu bakımdan bundan böyle birbirimizle bilgi alışverişinde bulunarak, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde en verimli görev yapmak için hepimiz var gücümüzle çalışıp başarılı olmaya çalışacağız diyen Başkan Fahri Sağlık, bundan böyle muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Ayrıca bu günlerde Manisa İli, Soma İlçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dilerken, Türk Ulusumuzun başı sağolsun”dedi

Muhtarlar yemek ve karşılıklı çay sohbetinden sonra memnun bir şekilde yemekli toplantıdan ayrıldılar.