Mustafa Zengin bu konuda şunları söyledi “ 13..’ncü yüzyılda temellerini AHİLİK teşkilatı ile attığımız Esnaf ve Sanatkarlar iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği sos yo ekonomik yaşıdır.

“Bana iş ve aş” diye yapışmayan tersine dolaylı ve dolaysız devlete katkı sağlayan Esnaf ve Sanatkârlarımız ekonomik sistemimizin önemli bir kesimini oluşturmaktadır.

Karapınar Esnaf ve Sanatkârlar Odasında iki dönem Yönetim Kurulunda, İki dönemde Başkan Vekilliği görevlerinde bulunmam hasebiyle Karapınar Esnafımızın zor piyasa şartlarında çaba sarf ettiğini, vergi, finansman, sosyal güvenlik, mevzuat ve mesleki eğitim alanlarındaki sorunlarını yakından bilmekte ve takip etmekteyiz.

Görevde bulunduğumuz bu süreler içerisinde esnafımızın ticari ve yaşam alanını kolaylaştıran ve rahatlatan birçok projeye imza attık. Bunlardan bazıları şunlardır;

Bağ-Kur Şubesinin İlçemize kazandırılması, Basit Usule tebi esnafımızın muhasebesinin tutulması, bir özel hastane ile anlaşma yapılarak esnafımızın % 30 daha az ücretle tedavi olması, Yeni Kanuna göre iş güvenliği, Portör-Röntgen filmlerinin ilçemizde çekilmesi, esnaf sicil vizelerinin odamızca yapılması ve benzeri projelerle esnafımıza kolaylıklar getirildi.

Karapınar Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın esnafımıza daha iyi hizmet verebilmesi, esnafımızın sorunlarının ivedilikle ve hızlı bir şekilde halledilebilmesi için, idarecilik tecrübesi, bilgi birikimi, güven, genç ve dinamik kadro ve oda temsil kabiliyeti ön plana çıkmaktadır.

Bu nedenle iki dönem yönetim kurulu, iki dönemde başkan vekilliği, yöneticilik bilgi ve birikimim, yenilenen genç ve dinamik ekibimle birlikte esnaflarımıza daha iyi hizmet, daha iyi projeler sunabilmek için önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimlerde Karapınar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına talibim.

Bu seçimin dostça ve kardeşçe geçmesini, ülkemize ve esnaflarımıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyor, bütün esnaf kardeşlerimize saygılarımı sunuyorum”dedi