Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dört yıl için TOBB Başkanlığına yeniden seçildiği TOBB Genel Kurulu, Türkiye’nin dört bir yanındaki 365 Oda ve Borsadan 1.700’ü aşkın delegenin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı. Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası 'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Meclis Başkanı Metin Zengin, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Türkoğlu ve Genel Sekreter Adem Salih İşleyen katıldı.

Seçimli genel kurulda TOBB Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimlerinin yanı sıra TOBB bünyesinde görev yapacak kurul ve komisyonların da seçimi gerçekleştirildi.


Seçimler sonucunda Karapınar  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen , TOBB Mevzuat Komisyonuna seçildi.Sözen, dört yıl boyunca konseyde görev alacak. Sözen yapmış olduğu açıklamada; Konsey üyeliğine seçilmemizle birlikte, ilçemizin  başkentteki iktisadi lobisinin oluşturulmasında önemli bir adım daha atılmış oldu.
Almış olduğumuz bu sorumluluğu ilçemiz  ve odamızın yararı için layıkıyla yerine getireceğiz.
Bu süreçte bizlerin hep yanında yer alan, destek veren TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederim. Bu vesileyle Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da Türk özel sektörünün kanuni temsilcisi olan TOBB’nin Başkanlığına bir kez daha seçilmiş olması dolayısıyla kutluyorum. Önümüzdeki dönemde yapacağı bütün çalışmalarda başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.