Medeniyet Okulu Projesi Kapsamında İlçemizde devam eden Liseler arası "Haydi Konuş Bakalım" Münazara yarışması 03.01.2022 Pazartesi günü saat 14.00 da Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Münazara yarışması programına İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Şube Müdürleri, veliler, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen münazara yarışmasında birinci Meke Anadolu Lisesi ikinci İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi oldu.

Yarışmada büyük emek sarf eden jüri üyelerine İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul ve Şube Müdürleri tarafından, dereceye giren okullara ödüllerini  Kaymakam Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka tarafından takdim edildi.

Yarışma sonunda Belediye Başkanı  Mehmet Yaka “Haydi Konuş Bakalım münazara yarışmaları Büyükşehir Belediyemizin bir geleneği haline geldi. Çocuklarımız için iyi bir aktivite oluyor. Dereceye giren ve münazara yarışmasına katılan okullarımıza, emeği geçen değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediyemiz tarafından münazara yarışmasına katılan tüm öğrencilere İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka  tarafından hediyeleri takdim edildi.