Değerli Belediye Meclis üyeleri arkadaşlarımızla gök kubbede hoş bir seda bırakmak için çıktığımız bu kutsal görevde on yıl boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen Ak parti İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize, Ak Parti Konya il Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimize, Konya Milletvekillerimize ilçemizin enerji üssü olması çalışmalarımızda bize sonsuz destek veren Bilge Devlet adamı Dışişleri Bakanımız Sayın : Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU bey’e, bu süre zarfı içinde görev yapan Konya il Vali’lerimize, ilçe Kaymakamlarımıza, sivil toplum örgütü Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize, İlçemizdeki tüm kamu kurumu amirlerimize, Belediyemizin vefakar ve cefakar personeline ve basınımızın, medyamızın güzide mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Makamların ve mevkilerin gelip geçici olduğu bilinciyle ilçemize dolu dolu on yıl hizmet etme şerefine nail olduğum süre içerisinde yapmış olduğumuz bu görev esnasında Kadir Şinas Karapınar’lı hemşehrilerimizden her zaman biz razı olduk, Aziz Karapınar’lı hemşehrilerimin de haklarını helal etmelerini talep etmekteyim.

Bu zamana kadar bizden önceki Belediye Başkanı arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 günü yeni seçilecek Belediye Başkanı arkadaşımın ilçemize hayırlı hizmetler yapmasında Allah yar ve yardımcısı olsun.

Cenab-ı Allah bize ömür verdiği müddetçe dün olduğu gibi bu günde ve yarında Ülkemizin Dünya ülkeleri arasında ilk on’a girmek için 2023 hedef vizyonu belirleyen Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in ve partimizin her zaman emrine amade olduğumu açıkça belirtiyor, bu vesile ile tüm hemşehrilerime en kalbi duygularla selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

                                                                  Mehmet MUGAYITOĞLU

                                                                  Belediye Başkanı