Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU, Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT ve Sınıf Öğretmeni  Nihat BAŞBUĞU, Başkan MUGAYITOĞLU’nu ve Başkan Yardımcısı Duran KARAGÖZ’ü makamında ziyaret ederek okullarına yaptığı katkılarından dolayı başkana  ve başkan yardımcısına teşekkür plaketi  verdiler.

                Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU, öğrenci güvenliğinin sağlanması için  okul bahçe duvarının “Panel  Çit” ile çevrilmesi, okulun “Yeşil alan”ının oluşturulması, okul çevresi  trafik güvenliği “kasis, refüj, ışıklandırma” çalışmalarında ve “Aile Eğitim Sınıfı”nın oluşturulmasında kendilerine her zaman maddi, manevi destek olan Belediye Başkanı Mehmet MUGAYITOĞLU’na teşekkür ederek, hazırlamış oldukları  teşekkür plaketini başkana takdim etti.

Başkan MUGAYITOĞLU, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu İdareci  ve öğretmenlerinin ziyaretlerini  çok anlamlı bulduğunu, eğitimin önemli olduğunu ve eğitim için ellerinden geleni  de belediye olarak yaptıklarını söyledi.  Başkan MUGAYITOĞLU ayrıca kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunan Okul Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU,  Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT VE Nihat BAŞBUĞU’ya teşekkür etti.

                Mehmet Akif Ersoy İlkokulu İdareci  ve öğretmenleri  ayrıca, Belediye Başkan Yardımcısı Duran KARAGÖZ’ü de makamında ziyaret  ederek okullarına katkılarından dolayı teşekkür ettiler ve  kendisine teşekkür plaketi  takdim ettiler. Duran KARAGÖZ de kendilerini ziyaret eden Okul Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU,  Müdür Yardımcısı Erdem BÜYÜKKARAKURT VE Nihat BAŞBUĞU’ya teşekkür etti.