Atatürk Parkı 100’ yıl Kurtay tesislerinde yapılan plaket törenine, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Duran Karagöz, Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bilal Aydoğdu, Müdür Yardımcıları Muammer Gökçe, Tuncay Başıaçık, Şener Taşkın, Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Özcan, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Yaşar Ali Selçik, Belediye Satınalma Müdürü Talip Karagöz, Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinden Osman Karagöz, Fikret Dilek, A.İ.H. Lisesi Rehberlik Servis Öğretmeni Mahmut Sami Ağaççı katıldı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bilal Aydoğdu “ Okulumuzun bahçesinde şimdiye kadar bahçe düzenleme çalışmalarının yeterli ölçüde yapılamadığından çirkin bir görünüm arz ediyordu, sağ olsun Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve çalışma arkadaşlarının destekleri ile diğer okulların bahçe çevre düzenlemesine katkı verildiği gibi bizim okulumuzda da güzel bir bahçe çevre düzenlemesi yapıldı. Okulumuzun bahçe düzenleme çalışmalarına katkılarından dolayı huzurlarınızda Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor ve bu okulumuza verdiği destekten dolayı teşekkür plaketimizi sayın Belediye Başkanımıza takdim ediyorum”dedi

Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu konuşmasında “  Belediye olarak okullarımızın bahçe çevre düzenlemelerine her zaman yardımcı ve destek olmaktayız. Yeter ki okullarımızda okuyan öğrencilerimiz en iyi ortamda ve şartlarda eğitim öğretimlerini devam ettirsinler. Okullarımız, öğrencilerimiz çevrenin en iyisine, en güzeline layıklardır. Bizlerde Belediye olarak barış ve huzurun hâkim olduğu daha temiz, daha güzel yemyeşil bir ilçe için çaba göstermekteyiz.

Siz Okul Müdürlerimizden ve Öğretmenlerimizden iyi eğitilmiş, ahlaklı, dürüst, kötü alışkanlıklardan uzak duran, aynı zamanda çevrenin iyileştirilmesi için aktif çaba sarf eden,  çevresini tahrip edici yararlanma şekillerinden kaçınan, koruyucu öğrenciler yetiştirilmesi için çaba göstermenizi arzu ediyorum”dedi

Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri de Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’na, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve diğer Okulların, ibadethanelerin, Kuran Kursların bahçe çevre düzenlemelerine verdikleri destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.