Günümüze kadar teşkilata emek vermiş, Muammer Yentürk, Hakkı Aktürk, Abdullah Yarımoğlu, Şendoğan Gümüşer gibi tüm başkanların ve partililerin tek çatı altında toplanması, 2014 seçimlerinde MHP İlçe teşkilatının iddialı olduklarının göstergesi olarak yorumlanıyor.

Seçim Karargâhında yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Teşkilat Başkanı Veterine Erhan Zengin, “Bizim davamız Allah rızası için hizmettir. Bizim davamız halka hizmet Hakka hizmettir ilkesidir. Bu güne kadar teşkilatımız, ülkümüz adına hizmet veren tüm dava arkadaşlarımıza, yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz dosta güven vermektedir. Allah nasip ederde Muaffak olursak, Karapınar için hizmetin nasıl yapılacağını tüm hemşerilerimiz görecektir. Hepimiz kardeşiz ve ayrımcılık kesinlikle yoktur. Bizde partizanlık yoktur. Bizde herkese eşit mesafede hizmet vardır” dedi.

2014 Yerel seçimlerinde MHP Karapınar Belediye Başkan Adayı Halil Aker ise, “Yıllardır hizmet verdiğim eğitim camiasındaki hizmetimi, ilçemizde eksik gördüğüm hizmetleri yapabilmek adına Belediye başkanı olarak devam ettirmeye karar verdim. Kimse ile laf yarışına girmeye, karalama yapmaya mizacımız müsaade etmemektedir. Bu güne kadar ilçemize hizmet veren herkesten Allah razı olsun. Biz daha iyi hizmet etmek için bu yola girdik. Allah nasip ederse ilçemizi en güzel yaşanabilir ve modern bir şehir yapmaya kararlıyız. Hizmetin iktidar gücü ile bir alakası olmadığını nasip olursa sizlere yaşatmaya kararlıyız” dedi.

Partililer program boyunca fikir alış verişinde bulundular ve kucaklaşarak ayrıldılar.