Emeği geçenlerden Allah Razı olsun.Bir Sosyal Sorumluluk Projesi olan programa protokolün katılmaması bizleri üzmüştür. Bu program hepimizin kaygısı olan madde bağımlılığı ile ilgili idi. Siyasi bir program değildi. Ne varki bir gün önce eski başbakanlardan Davutoglunun programına koşa koşa giden ilçe müftümüz, ilçe milli eğitim müdürümüz bu programda olmalı idiler. Biz her zaman birlikte rahmet olduğunu soylerken, davet edilmelerine rağmen programa katılmayan ilçe protokolünü çok kıymetli Karapınar li hemşerilerimin takdirine bırakıyorum.

Şunu da bilsinler ki Rahmetli Başbuğumuzun dediği gibi " Ülkü Ocaklarında adam olunur." Evet ocaklarda yetişen gençlerden, hırsız olmaz, arsız olmaz, vatan haini olmaz, BOZKURT olunur, ADAM olunur, Necip Milletimizin Bekası için.

Karapınar da ikibinin üzerinde madde bağımlısı genç varken, Devletimiz Feto-PKk- PYD ile mücadele ederken; şu günlerde beraberligimize, bir olmaya iri olmaya çok fazla ihtiyaç varken;siyaset yapmanın kime ne faydası var. Şunu unutmayalım ki  millet bölünürse, vatan olmazsa siyaset yapmanın, iktidar olmanın ne anlamı olur.

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürü siyaset yapacağınıza , Milli Eğitimin gereklerini yapin! Sayın İlçe Müftüsü siyaset yapacağınıza İslami anlatin, Kuranı anlatin, sünneti anlatin, kısacası Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kendinizi güncelleyin.

Güncelleyin ki din simsarları milletimizi kandirmasin, FETO gibi terör örgütleri ortaya çıkmasın.

Bu vatan hepimizin, bu gençlik hepimizin. Bu Necip Türk Milletini boldurmeyecek, bu vatani yaşatacak olan Asımın Nesli olan gençliktir.

Ne Mutlu Türk 'üm Diyene!

Faruk SONKAYA

MHP Karapınar İlçe Başkanı