Yeşilpınar Gazetesi olarak Mevlid Kandil kutlamasında Hacı Ömerli Camilisinde bulunduk. Hacı Ömerli Camisine Mevlid Kandili kutlamak için gelen vatandaşlara AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Gümüşsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından lokma tatlısı ikram edildi. Ayrıca aynı camide Merhum İbrahim Uysal’ın ruhuna evlatları camii cemaatine kolanya ve şeker ikramında bulundular.

Mevlid Kandili münasebetiyle vatandaşlarımız Merkez Sultan Selim Camii olmak üzere, mahallelerde bulunan tüm camileri doldurarak namazlarını kılıp dua eden vatandaşlar ellerini semaya açarak gönüllerince ailelerine, vatanına, milletin sağlığına, İslam alemine dualar ettikleri görüldü.

Hacı Ömerli Camiinde Hacı Ömerli Cami İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okuyarak, vatandaşlara günün anlam ve önemini belirten çok güzel vaazı nasihatlerde bulundu.

Hacı Ömerli Camii Fahri Müezzinlerinden Fahri Aşkın, Hafız Nevzat Aşkın, Şenol Ergüler tarafından Kur’an-ı Kerim, Tüm şehitlerimize ve vefat edenlerin ruhuna Mevlid-i Şerif, İlahiler, Kasideler okudular.

Cemaatla birlikte Yatsı Namazı kılındıktan sonra vatandaşlar Mevlid Kendilini dualarla kutlamak üzere evlerine dağıldılar.

Yatsı Namazından sonra Bütün Camilerden Salavat-ı Şerifler ve tekbirler getirildi.