Öğr. Gör. Sertaç ARI Kimdir?

Doğum yeri ve tarihi; Konya, 1986

Köyü; Çumra Türkmen Karahüyük

2003 yılında Konya Meram 75.Yıl Lisesinin sayısal bölümünden mezun olduktan sonra 2009 yılına kadar

özel sektörde sorumlu yöneticilik yapmıştır.

2009 yılında Selçuk Üniversitesi Çumra Meslek Yüksekokulunun idari işler biriminde göreve başlamış ve uzun süre burada çalışmıştır.

Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde 2011 yılında tamamlamış, stajını ise Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı kapsamında Almanya da F+U SachengGmbH Üniversitesinde yapmıştır.

Stajından sonra Yüksek lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Üretim Yönetimi ve Pazarlama Programında Tezli olarak 2014 yılında tamamlamıştır. Yüksek lisansını Yönetim Bilişim Sistemleri alanında yapmıştır.

Rahmetli Öğr. Gör. Dr. Durmuş Ali CEYLAN'ın müdürlüğü sırasında 19/07/2018 tarihinde Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programına öğretim görevlisi olarak atanmıştır.

Öğr. Gör. Sertaç ARI, 2019 yılında üniversite sınava girmiş ve Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünü kazanmış, şuanda da fakültede öğrenciliği halen devam etmektedir.

Öğr. Gör. Sertaç ARI'nın bilimsel olarak Ulusal ve Uluslararası alanda sunmuş olduğu birçok sempozyumda sözlü bildirisi, uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleleri, bir adet Uluslararası Kitabı ve iki adet Uluslararası kitaplarda basılmış kitap bölümü bulunmaktadır.

Ayrıca Öğr. Gör. Sertaç ARI'nın Agriculture Certificate, Bilgisayar İşletmenliği, AR-GE Personeli Yetiştirme, İletişim ve Beden Dili, ISO 9001:2008, Marka ve Tasarım (Sınai Mülkiyet Hakları), AR-GE Destekleri, Proje Hazırlama ve İnovasyon, Tarım Danışmanlığı, Seferest-Restoran ve Okul Kantinlerinde Gıda Güvenliği Farkındalığı ve Coğrafi Bilgi Sistemleri gibi birçok sertifikası bulunmakla birlikte ileri düzeyde bilgisayar ve Microsoft Ofis kullanmaktadır.