Okul adına yürütücülüğünü Fen Bilimleri Öğretmeni Merve Gül SAVRAN'ın yaptığı çalışmada çeşitli meslek gruplarından gönüllü kişiler, okulda mesleğini öğrencilere tanıtmak üzere misafir ediliyor.

ŞUBAT ayı mesleki tanıtımı için 20/02/2020 Perşembe günü okula davet edilen Karapınar İlçe Sağlık Grup Başkanlığında görevli doktorlardan Seda ÖZÇELİK, öğrencilere nasıl doktor olunur,doktorluk mesleğinin incelikleri,avantajlı ve dezavantajlı yönleri,doktorların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yollarını aktardı. Doktorlar olarakaraştırmak,kendilerini sürekli geliştirmek, gözlem ve tetkik yapmak, bu mesleğin inceliklerini,meslek etiğini, meslek için gerekli beceriler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

İlçe Sağlık Grup Başkanlığında görevli Hemşire Zekiye GÖRGÜLÜ ile çalışanlardan Gazi AYDOĞDU, Bulaşıcı Olmayan Hastalıkları Önleme, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite, Diyabet, Akıllı İlaç Kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verip sunum yaptılar.

Mustafa Şener Ortaokulu Müdürü Bekir KIYAR,”Okulumuz adına baştaKarapınar İlçe Sağlık Grup Başkanlığı Yetkilisi Dr.Mehmet Akif AKYURT’a, Doktor Seda ÖZÇELİK,Hemşire Zekiye GÖRGÜLÜ ile çalışan Gazi AYDOĞDU’ya katkılarından dolayı ayrı ayrı kendilerine teşekkür ediyor,mesleki çalışmalarında üstün başarılar ve bu tür faaliyetlerin devamını diliyorum”dedi