Eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesinin yanı sıra tertip ettiği sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerle adından söz ettiren Vehbi Yurt İlkokulu anasınıfı okul bahçesinde sabah erken saatlerde düzenlediği uçurtma şenliğinde anasınıfı öğrencileri kadar velilerinin de aynı heyecanla birbirinden güzel rengarenk uçurtmalarını en yükseklere çıkartmak için çaba gösterdikleri görüldü.

Anneler çocukları ile birlikte tekrar çocukluklarını yaşadıklarını söyleyerek bu uçurtma şenliğinden memnuniyetlerini belirttiler.

Okul Müdürü Ahmet Metiner ise şunları söyledi “ Baharın geldiği bu günlerde veli, öğrenci, öğretmen dayanışma ve kaynaşmasını sağlamak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da uçurtma şenliği düzenledik. Düzenlediğimiz uçurtma şenliğine ilgi bir hayli fazla oldu. Birbirinden güzel rengarenk uçurtmaların yer aldığı bu etkinliğe anasınıfı öğrencileri kadar velilerimizin de büyük ilgi göstermeleri sevindirici bir durumdur. Çünkü velilerin birbirleriyle tanışmaları, kaynaşmaları ve yardımlaşmaları çocuklarımıza da bir örnek teşkil etmektedir”dedi