17.10.2014 tarihinde saat 14.30'da Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan seminere Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Konya Merkez Müdürü İsmail Özdamar, KOBİ Uzmanı İsmail Aydın, KOBİ Uzman Yrd. İlhan Kurt, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyeler ve esnaflar katıldı.
    KOKEB Konya Merkez Müdürü İsmail Özdamar, slayt eşliğinde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Konya Merkez Müdürlüğünün vizyon ve misyonu, KOSKEB destekleri hakkında katılımcılara geniş bilgiler vererek, katılımcıların sorularını cevaplandırdı.
     Katılımcılar kendileri açısından çok faydalı geçen semineri düzenleyen Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen'e ve KOSKEB Konya Merkez Müdürü İsmail Özdamar'a,. KOBİ Uzman İsmail Aydın ve Yardımcısı Uzman İlhan Kurt'a, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Adem İşleyen'e teşekkür ettiler.