Konya Valisi Eşi Ayşegül Canpolat'a Karapınar Kaymakamı Eşi Hatice Karaca, Karapınar Belediye Başkanı Eşi Saniye Yaka, Konya İlçeleri Kaymakam Eşleri ve Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hatice Soran eşlik etti. 
Canpolat ve beraberindeki misafirler  ilk olarak Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Organize ettiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programına katıldılar. Özel bir işletmede yemekli organize edilen programa misafirlerin yanı sıra vakıftan yardım alan hanımlarda katıldı.  Karapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanının Eşleri Canpolat'a ve programa katılan misafirlere günün anısına hediyeler sundular. 
Programın ardından KOMEK Karapınar'ı  ziyaret eden Canpolat ve beraberindeki misafirler kurs sınıflarını gezerek yemek sınıfının yaptığı Karapınar'a özgü lezzetleri tattılar. Burada Günün anısına Canpolat'a Kağıt Rölyef Kursiyerlerinin yaptığı bir tablo hediye edildi. 
Buradan ayrılan Canpolat ve beraberindeki misafirler Karapınar İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Fatih Arslan Rehberliğinde Meke Gölü ve Acı Gölü Ziyaret ettiler.
Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının destekleriyle açılan Bayan Kuaförünü de ziyaret eden misafirler, son olarak Karapınar Kaymakamı Eşi Hatice Karaca'nın ev sahipliğinde Kaymakamlık Lojmanlarında ağırlanarak ziyaretlerini sonlandırdılar.  
Kona Valisi Eşi ve beraberindeki misafirler Karapınar Ziyaretlerinden son derece memnun oldukların dile getirdiler.