Hem teknolojinin, hem de ülkeler arası ulaşımın kolaylaşması ve gelişmesi nedeniyle çeviri ve tercüme işlerine duyulan ihtiyaç da her geçen gün daha da artar hale geldi. Yerel bölgelerde hizmet veren tercüme büroları da ne yazık ki tercüme hizmetlerinde yetersiz kalıyor. Çünkü tercüme bürolarına gitmek, detayları vermek, siparişiniz hazır olunca teslim almaya gitmek başlı başına iş ve başlı başına zaman kaybı. Artık internetten online olarak hizmet veren Protranslate ile zaman kaybına son diyoruz! Elinizdeki içeriği hangi dile tercüme ettirmek istiyorsanız isteyin, bünyemizde bulunan ve dillerinde uzman çevirmen ekibimiz sizlere seve seve yardımcı olacak. Üstelik sadece dakikalar içerisinde sipariş verebilecek, siparişiniz hazır olduktan sonra da dakikalar içerisinde siparişinize ulaşabileceksiniz. Sizin için geliştirdiğimiz akıllı müşteri arayüzü sayesinde, hazırladığımız içeriklerimizi word dosyası olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Eğer içeriklerin ofisinize ulaşmasını isterseniz kargo şirketleri aracılığıyla siparişlerinizi adresinize kadar gönderiyoruz.

Konya Tercüme Bürosu Protranslate

Kuruluşumuz yeni bir kuruluş olmasına rağmen çalıştığımız tercümanlar tamamıyla alanlarında profesyonel kişilerdir. Bu yüzden bize sipariş verirken aklınızda en ufak bir soru işareti olmasın. Eğer aklınızda bazı soru işaretleri varsa bizimle daha önce çalışan kişi ve kuruluşların hakkımızda yaptığı yorumları okuyabilir, ofisimizin çalışma prensibi ile ilgili bilgiler edinebilirsiniz. Ayrıca müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmenin iletişimden geçtiğini düşünüyoruz. Bu yüzden müşterilerimizin sorularına ve ihtiyaçlarına 7 gün 24 saat aralıksız cevap verebilmek için sitemizde canlı destek modülü kullanıyoruz. Bu modül aracılığıyla aklınıza takılan her türlü soruyu bize sorabilir, ofisimizin başarı standardından emin olduktan sonra siparişinizi verebilirsiniz.

Protranslate olarak sadece çeviri hizmeti değil, aynı zamanda içerik özgünleştirme, daha önceden çevrilmiş bir içeriğin kalite kontrol gibi hizmetlerini de gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yeminli tercüme hizmetimiz de mevcuttur. Kısacası çeviri ve tercüme ile ilgili olan her türlü işinizi profesyonel ekibimizle en kısa süre içerisinde çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz. Siz de hemen internet sitemize giriş yapıp siparişinizi vererek çeviri sektöründe kalite ile tanışabilir, tüm çeviri işlerinizi fiyat ve zamandan tasarruf ederek bize yaptırabilirsiniz.