İftar programına; İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca ve eşi, Karapınar TSO Başkan Yardımcısı Doğan Yarımoğlu, SYDV Müdiresi Hatice Soran ve personeli, İlçe Tarım Müdürü Tayfun Gökçe, Karapınar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Sekreteri Nevzat Soran ve çok sayıda bay bayan vatandaşlar katıldı.

İlahiler ve dualar eşliğinde Akşam ezanının okunmasının ardından oruçlar açıldı. Mutlu Kadın Elleri Projesi kapsamında aşçılık kursuna katılan bayanlar tarafından yapılan yöresel yemekleri kendi elleri ile iftar çadırına yoğun bir şekilde katılım sağlayan vatandaşlara ikram ettiler. Ayrıca yöresel yemeklerden ayrı vatandaşlara Ramazan Şerbeti, Osmanlı tatlısı macunu ikram edildi.

 Kursiyerler tarafından hazırlanan yöresel iftar yemeğine vatandaşlar tam not verirken, İftar çadırına katılan vatandaşlar verilen hizmetten çok memnun olduklarını dile getirdiler ve ayrıca ‘Mutlu Kadın Elleri’ projesi ile Karapınar yöresel yemeklerinin sürdürülecek olmasından ötürü proje ortakları Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca başta olmak üzere, SYDV Müdiresi Hatice Soran ve ekibi ile Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa K. Sözen ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”dediler