İkinci Süt Birliği Spor, Üçüncülüğü ise Tahtakale Spor elde etti.

11.06.2012 Pazartesi günü Karapınar Belediyesine ait Atatürk Stadyumunda Çıtır Kuruyemiş Spor ile Süt Birliği Spor arasında oynanan final maçındaki futbol karşılaşması çok çekişmeli geçti.

Çıtır Kuruyemiş Spor : Sezgin, Nuri (Mesut ve Şenol), Erdi,Ahmet, Emre, Muhammet, Cezayir, M.Akif, Cihan, Bilal, İbrahim.

Süt Birliği Spor : Aykut, Alparslan,(Kamil) Duran, Asım, Rasıh, Mücahit, Bayram, Enver, Alper, Recep, İzzet.

Çıtır Kuru Yemiş Spor'un gollerini : 3.'ncü Dk ve 50 Dk. Erdi Kök, 87.Dk. Muhammet Bekaroğlu kaydetti.

Süt Birliği Spor'un gollerini ise 74.Dk Rasıh Doğan, 77.Dk Alper Eciroğulları kaydetti.

Çıtır Kuru Yemiş Spor 3 Süt Birliği Spor 2

Süt Birliği Spor 53. Dk kazandığı penaltıyı Alperle gole çeviremedi.

Üç dakikalık uzatma sonunda Süt Birliği Spor'dan Asım ve Alper kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kaymakamlık Futbol Turnuvası komisyonunda görev alan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sami Sağdıç Başkanlığında Mithat Korkusuz, Nevzat Soran, Fatih Danışık, Cahit Aşıroğlu organizasyonunda futbol karşılaşmalarına 13 takım katıldı.

En son Final maçının hakemliğini ise Memiş Deniz, Ömer Lütfi Çelebi; Osman Bağcı, 4.ncü hakem Ercan Özel yaptı.

Final maçından sonra Kaymakamlık Futbol turnuvası karşılaşmalarında hakemlik yapan Memiş Deniz, Vedat Sağır, Ömer Lütfi Çelebi, Erdi Kök, Osman Bağcı, Enver Sağlamer,Yunus Emre  Dağ, Mehmet Togay, Ercan Özel, Cezayir Polat, Muhammet Bekaroğlu,na, Centilmen seçilen Müftülük takımına, Centilmen oyuncu Yıldıray Ayırt'a, Ençok gol atan Muhammet Bekaroğlu'na madalyalar İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Albay Ali Ayhan Kızıl, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu tarafından verildi.

Turnuvada üçüncü olan Tahtakale Spor'a, İkinci olan Süt Birliği Spor'a, Şampiyon olan Çıtır Kuru Yemiş Spor'a madalyaları ve kupaları yine Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından tebrik edilerek verildi.