Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Beyzade 100. Yıl tesisinde düzenledikleri  iftar yemeğinde, Kaymakam Ramazan Yıldırım  ile görev yaptığı süre içerisinde ilçe adına önemli hizmetlere imza atıldığını söyledi.
Yıldırım'ın Karapınar'a önemli katkılar sağladığını anlatan başkan Yaka," Yer değiştirmeler Devlet memurluğunun bir gereğidir. Çünkü belli bir görev yaptıktan sonra vatanımızın her bölgesinde her kısmında mutlaka görev yapmaları icap eder. Önemli olan gittikleri yerlerde hoş bir seda bırakabilmektir.  Kaymakamımızın bundan sonrada başarılı çalışmalarına İslahiye de devam etmesini diliyorum. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Yıldırım ise," Karapınar'da severek iyi hizmetler yaptığına inandığını dile getirdi. Uyumlu ve örnek çalışmalar ile ülke ekonomisine katkı yapacak ciddi yatırımlara öncülük ettiklerini vurgulayan Yıldırım, ''Önümüzdeki yıllar içerisinde Karapınar daha iyi yerlere gelecektir. Karapınar'da kurum, kuruluşlar arasında birlik beraberlik çok iyi bir durumdadır. Burası benim ikinci memleketim. Ben bu daveti veda olarak kabul etmiyorum. Görev yaptığım süre içerisinde yanımda olan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.Yıldırım'a Başkan Yaka tarafından Karapınar'ı simgeleyen seccade ve Meke Gölünün tablosu hediye edildi.Eski Emniyet Müdürü İzzet Meydan ve Eski Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi konuşmalarında, Karapınar'da görev yaptıkları süre içerisinde Kaymakam'ın, Belediye Başkanının, Kurum ve Kuruluşların, vatandaşlarımızın her zaman desteklerini gördük, başarılı çalışmalara imza attıklarını, bundan dolayı herkese teşekkür ediyoruz diye ifade ettiler. Eski Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eser Şenkul, Konya'dan Karapınar Devlet Hastanesine her zaman destek olacaklarını da söyledi.
Belediye Başkanı Yaka tarafından İzzet Meydan ve Dr. Eser Şenkul'a Karapınar'ı simgeleyen tablo hediye edildi.