Kaymakam Onur KÖKÇÜ, Köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlar tarafından seçilerek göreve gelen muhtarların büyük sorumlulukları vardır. Ayrıca genel yönetimin en küçük idare birimindeki temsilcisidir. Bu nedenle yasaların ve hükümet tarafından verilen talimatların uygulayıcısıdır. Muhtar görev bölgesindeki birliği ve beraberliği sağlar üst yönetim ile uyum içerisinde çalışır diyen KÖKÇÜ, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve Merkez ve Merkeze bağlı muhtarlar ile sohbet ederek çalışmalar hakkında genel bilgiler aldı ve Karapınar'dan memnuniyetini belirtti. Muhtarlardan gelen soruları cevaplandırdı. 
Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve Merkez ve merkeze bağlı muhtarlar Kaymakam Onur KÖKÇÜ'ye ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. 
Muhtarlar Derneği Ziyaretinin hemen ardından Kaymakam Onur KÖKÇÜ, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Abdullah Sezer ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yabanoğlu, Denetleme Kurulu Üyeleri İbrahim Uğur, İsmet Koç, Şube Saymanı Ümügülsüm Yaşa'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretde samimi bir ortamda sohbet edildi ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
 Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Abdullah Sezer ve beraberindeki heyet Kaymakam Onur KÖKÇÜ'ye ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.