İlçemizde faaliyet gösteren Kuruluş Başkanlarından; Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Zengin, S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı A. Hakkı Şenyurt, Karapınar S.S. Merkez Sulama Koop. Başkanı İsmet Çorakçı, Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Bozu, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkan Yrd. ve YKÜ İsmail Demirel ile birlikte ilçemize yeni atanan Kaymakam Oğuz Cem Murat’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Kaymakam Oğuz Cem Murat’a kendi kurumları ile ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile Karapınar’ın sosyal, ekonomik, kültürel, örf ve adetleri hakkında genel bilgiler vererek sohbet ettiler.

Kaymakam Oğuz Cem Murat, “Karapınar Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarının makamıma yaptıkları ziyaretten ve Sivil Toplum kuruluşlarımız yaptıkları çalışmaları hakkında verdikleri genel bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum. Karapınar’ın üretim potansiyelinin yüksekliğine vurgu yaparak ilçenin kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlayacak projelerde ilçemizde faaliyet gösteren tüm kurum, kuruluş ve STK lar ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalar yapılmasını arzu ediyorum diyen Kaymakam Oğuz Cem Murat, Karapınar’ın sosyal, ekonomik ve kültürel yönden kalkınması ve gelişmesi en büyük arzumuzdur.  El ele vererek hep beraber üzerimize düşen görev neyse yapmak için çok çalışmalıyız.”dedi.